КП «Рівнеелектроавтотранс» РМР

Офіційний сайт



Новини > Рівненські активісти спільно з комунальниками відремонтували автобус для військових у зону АТО (ВІДЕО "СФЕРА-ТВ")

01.07.2015

Допоки наші бійці на Сході, рівненські громадські активісти спільно з комунальниками, допомагають військовим як можуть. Так, нещодавно вони відремонтували автобус, який доправляв у зону АТО та назад додому українських захисників.

Питання забезпечення армії сьогодні частково лягло на плечі волонтерів. Окрім зброї та амуніції, військовим на Сході бракує і транспорту, адже техніка постійно виходить з ладу. Так, нещодавно військові звернулись до місцевих активістів, аби ті допомогли відремонтувати автобус, який доправляв наших бійців на Схід та забирав їх звідти додому.

Сергій, заступник командира батальйону охорони з озброєння:

- Даний автобус залучався до проведення АТО з перших днів. Він наїздив приблизно 30-35 тисяч кілометрів і прийшов в непридатний стан, в зв’язку з тим, що він не новий. Ми звернулись до волонтерів і громадських організацій, хто б міг нам допомогти відремонтувати даний автобус.

Цей автобус не потрапляв під обстріли, вийшов він із ладу через поважний вік. Зголосились його відремонтувати активісти громадської організації «Час-ДІЙ».

Дмитро Соломчук, голова ГО «ЧАС-ДІЙ»:

- «ЧАС-ДІЙ» зі своїм активом долучилась до цього. Проте, в нас не було бази, де ремонтувати, тому ми подзвонили до керівника «Рівнеелектроавтотранс». Ми допомагали фінансово на запчастини, а вони людською силою.

За словами директора «Рівнеелектроавтотрансу», працівники підприємства відразу зголосились допомогти з ремонтом. Працювали над автобусом в позаробочий час.

Валентин Ткачук, директор КП «Рівнеелектроавтотранс»:

- Сьогодні всі бажають, аби було мирне небо над головою. Тим більше, дехто з наших працівників вже відслужили в зоні АТО, декотрі там зараз знаходяться. Тому ніяких вагань з цього питання не було.

Автобус з тролейбусного депо забрали військові, вони вже у себе в частині встановлять на нього мотор та облаштують салон.



Джерело: http://sfera-tv.com.ua/index.php?m=news&d=view&nid=34634
Copyright © 2015 - 2024 КП «Рівнеелектроавтотранс» РМР. Всi права застережено.