КП «Рівнеелектроавтотранс» РМР

Офіційний сайт



Новини > Після проведеного капітального ремонту вийшов на лінію черговий тролейбус «Škoda 14Tr» №115

02.12.2015

26 листопада 2015 року в КП "Рівнеелектроавтотранс" РМР із капітального ремонту після граничного пробігу 240 тис. км., вийшов на лінію черговий тролейбус №115.

На тролейбусі були виконані роботи по ремонту каркасу кузова, ремонту механічної та пневматичної системи, проведено заміну тормозних камер з енергоакумуляторами, замінено регулятори положення кузова, проведено заміну зовнішньої обшивки кузова тролейбуса, яка була закріплена алюмінієвим декоративним профілем.

Також було замінено підлогу салону новою із використанням водостійкої фанери та покрита спеціальним ізоляційним покриттям.

На підлозі кабіни водія застелений ліноліум.

Було замінено генератор, двигун генератора, двигуни обдуву, пневморесори, проведений капітальний ремонт силового блоку тролейбуса, а саме: замінено конденсатори, діоди та теристори.

В салоні тролейбуса були виконані роботи по заміні обшивки стелі (підібраний колір - білий мармур).

Також було проведено оздоблення кабіни водія під "білий мармур". На підлозі кабіни водія застелено лінолеум.

При ремонті тролейбуса було замінено бокову обшивку салону та ізоляційного покриття поручнів у салоні, замінено обшивку спинок та сідінь, проведена заміна передніх лобових та задніх вікон, проведено скління дверних створок.

Також на тролейбусі було замінено на нові колесні диски та шини, встановлено новий компресор, замінено всі амортизатори підвіски, замінено на нові плафони зовнішнього освітлення та нові фари, встановлено нові ричаги склоочищувачів лобових вікон.

Після виконання робіт тролейбус був пофарбований якісною автомобільною фарбою.

А ось такий вигляд тролейбус мав перед початком та в процесі проведення ремонтних робіт.








Copyright © 2015 - 2024 КП «Рівнеелектроавтотранс» РМР. Всi права застережено.