КП «Рівнеелектроавтотранс» РМР

Офіційний сайт



Новини > Після проведеного капітального ремонту вийшов на лінію черговий тролейбус «Škoda 14Tr» №155

28.12.2015

21 грудня 2015 року в КП "Рівнеелектроавтотранс" РМР із капітального ремонту після граничного пробігу 240 тис. км., вийшов на лінію черговий тролейбус №155.

При виконанні ремонтних робіт тролейбуса було замінено бокову обшивку салону, проведена заміна ізоляційного покриття підлоги салону, замінено обшивку спинок та сидінь, була проведена заміна передніх лобових та задніх вікон, проведено скління дверних створок.

Також на тролейбусі було замінено всі шини на нові, встановлено новий компресор, замінено амортизатори підвіски та встановлено нові плафони зовнішнього освітлення та нові фари, встановлено нові ричаги склоочищувачів лобових вікон.

На тролейбусі були виконані роботи по ремонту каркасу кузова, ремонту механічної та пневматичної системи, проведено заміну гальмівних камер з енергоакумуляторами, замінено регулятори положення кузова та зовнішньої обшивки кузова тролейбуса, яка була закріплена алюмінієвим декоративним профілем.

Також замінена підлога салону водостійкою фанерою та покрита спеціальним ізоляційним покриттям. В салоні тролейбуса були виконані роботи по заміні обшивки стелі та бокової обшивки салону.

На підлозі кабіни водія було застелено ліноліум. Замінено генератор, двигун генератора, двигуни обдуву, пневморесори, проведений капітальний ремонт силового блоку тролейбуса: замінено конденсатори, діоди та теристори.

Після виконання робіт тролейбус був пофарбований якісною автомобільною фарбою.

Copyright © 2015 - 2024 КП «Рівнеелектроавтотранс» РМР. Всi права застережено.