КП «Рівнеелектроавтотранс» РМР

Офіційний сайт



Новини > Після проведеного середнього ремонту вийшов на лінію черговий тролейбус «Škoda 14Tr» №106

16.06.2016

16 червня 2016 року в КП "Рівнеелектроавтотранс" РМР із середнього ремонту після граничного пробігу 90 тис. км., вийшов на лінію черговий тролейбус №106.

При виконанні ремонтних робіт тролейбуса було замінено бокову обшивку салону, проведена заміна ізоляційного покриття підлоги салону, замінено обшивку спинок та сидінь, проведена заміна передніх лобових та задніх вікон, проведено скління дверних створок та кватирок вікон салону.

Також на тролейбусі було замінено на нові шини та колісні диски, встановлено новий компресор, замінено амортизатори підвіски, склоочисники та встановлено нові фари.

На тролейбусі були виконані роботи по ремонту каркасу кузова, ремонту механічної та пневматичної системи, проведено заміну задніх гальмівних камер з енергоакумуляторами, замінено регулятори положення кузова та карданний вал.

Також замінена підлога салону водостійкою фанерою та покрита спеціальним ізоляційним покриттям, яке оздоблено алюмінієвим кутником. В салоні тролейбуса були виконані роботи по заміні обшивки стелі та бокової обшивки салону.

На підлозі кабіни водія застелений ліноліум.

Після виконання робіт тролейбус був пофарбований якісною автомобільною фарбою.

Copyright © 2015 - 2024 КП «Рівнеелектроавтотранс» РМР. Всi права застережено.