КП «Рівнеелектроавтотранс» РМР

Офіційний сайт



Новини > Тролейбус оздоблений правилами безпеки їздить вулицями Рівного (ВІДЕО "СФЕРА-ТВ")

27.06.2015

Рівнськими дорогами відтепер курсуватиме «Мобільний консультаційний пункт». Такий «рятувальний тролейбус » нещодавно з’явився у нашому місті. Їздитиме він за різними маршрутами. Усе для того, аби рівняни знали, що потрібно робити під час виникнення надзвичайної ситуації.

Він не їздитиме за викликом «101», але рятуватиме людей від лиха, адже той, хто поінформований, той озброєний. Ось такий «Мобільний консультаційний пункт» відтепер курсує дорогами Рівного. Оздоблений він довідковими матеріалами, які зможуть стати в нагоді мешканцям та гостям міста.

Микола Прокопчук, начальник сектора інформації ГУ ДСНС у Рівненській області:

- В багатьох випадках, коли трапляються незвичайні події, люди розгублюються й не знають за яким номером телефонувати до Служби порятунку і саме з цією метою наші рятувальники за підтримки міської влади обладнали такий мобільно-консультативний тролейбус.

Як надавати першу медичну допомогу або, що робити, якщо стався вибух? Рівняни тепер матимуть змогу оновити свої знання з основ безпеки життєдіяльності. Таким чином рятувальники хочуть підвищити рівень свідомості громадян в питаннях цивільного захисту. Результативність такого підходу оцінюють навіть кондуктори.

Ярослав Беркут, кондуктор:

- Реакція хороша. Дізнаються багато інформації. Подобається всім. Дехто читає, дехто нотатки записує.

До нового інформативного транспорту рівняни поки звикають і погоджуються, що поїздки в «рятувальному тролейбусі» можуть стати пізнавальними.

Алла Іванівна, рівнянка:

- Оця агітація дуже корисна, бо не завжди знаєш куди треба дзвонити. А в більшості треба «101».

«Рогатий рятувальник» курсує поки за маршрутом №2 «Льонокомбінат-Боярка», проте, представники ДСНС запевняють, рух тролейбусу буде змінюватися.



Джерело: http://sfera-tv.com.ua/index.php?m=news&d=view&nid=34494

Copyright © 2015 - 2024 КП «Рівнеелектроавтотранс» РМР. Всi права застережено.